VÅRE TJENESTER

Er du vår nye samarbeidspartner?

Vi ønsker at du skal få lov til å bruke all din tid på det du er god til – da vil du og din bedrift tjene mer.

Velger du oss som samarbeidspartner hjelper vi med å legge til rette for at tiden din blir brukt mest mulig effektiv.

Vi i Local Accounting ønsker å være en samarbeidspartner innenfor områdene økonomi, administrasjon og IT.

Med vår kompetanse innenfor disse områdene samt nærhet til våre kunder, kan vi sammen løse de fleste utfordringer for både små og mellomstore bedrifter – og sammen skape verdier.

REGNSKAP

Vi benytter et moderne regnskapssystem som gir deg konstant tilgang til din oppdatert regnskap. Vi ser gjerne at du sender oss bilagene elektronisk.

FAKTURERING

Vi utarbeider, kontrollerer og sender utgående fakturaer i henhold til formelle krav. Du kan også fakturere selv via vårt online regnskapssystem.

RAPPORTERING

Periodevise rapporter er viktig for å følge med på et selskaps økonomiske situasjon. Våre rapporter er enkle å lese og kan tilpasses ditt behov

LØNN

Vi sørger for kvalitetssikret lønnskjøring for alle dine ansatte. Vi utarbeider, kontrollerer og rapporterer lønnen i henhold til regelverket.

SELSKAPETABLERING

Vi bistår med rådgivning etter ønske. Vi utarbeider stiftelsesdokument, vedtekter, avtaler med mer i forbindelse med etablering av aksjeselskap.

RÅDGIVNING

Vårt mål er å få til et samarbeid som går utover tradisjonelle regnskapstjenester. Vi ønsker å hjelpe deg med å effektivisere din hverdag og legge til rette for din bedrifts vekst og framgang.

ÅRSOPPGJØR

Utarbeidelse, kvalitetssikring og innsending av årsregnskap, noter og årsberetninger. Vi sørger for at et komplett årsregnskap med vedlegg blir innsendt innen fristen.

IT TJENESTER

Vi har egen Local IT avd. og sertifeserte teknikere, som kan rådgive innen integrerte kasseløsninger, cloud, nettside, webshop og kontor løsninger. En total leverandør innen IT tjenester.

Velkomsttilbud!

 

Dette tilbudet gjelder de første registrerte kunder, under kategori ny etablert bedrift/ grunder bedrift.

Tilbudet er 20% avslag de første 3 måneder! *

*Gjelder ved bindende avtale på 12 måneder og ved registrering på nett.

Klar for ny hverdag?

LA OSS FÅ DET TIL SAMMEN!